Парафія Святих Кирила і Методія

5 КРОКІВ назустріч РІЗДВУ ХРИСТОВОМУ

Дорогі наші ДРУЗІ! Дорогий НАРОДИКУ! 
5 КРОКІВ назустріч РІЗДВУ Христовому!
В місяці грудні, готуючись до РІЗДВА Христового, ми маємо чудове свято Святого МИКОЛАЯ Чудотворця. Це свято, яке спонукає нас творити добро, чинити конкретні добрі вчинки, бо Святий Миколай – це святий милосердя і співчуття до ближніх і потребуючих. Тим більше, що цього місяця переживаємо по-особливому підготовку до празника Різдва Христового – час Пилипівки – передріздвяного посту.
Як і кожного року, пропоную деякі домашні завдання на цей місяць – 5 КРОКІВ назустріч РІЗДВУ Христовому, щоб прожити з користю цей місяць і не змарнувати час, бо час – це особлива цінність!!!
1 КРОК.
МОЛИТИСЯ, і то більше, ніж звичайно, за нашу УКРАЇНУ, яка стікає кров’ю своїх найкращих синів, воїнів, захисників. Якщо ми не на війні, то все одно кожен з нас має свій фронт – а молитовний фронт він є спільний для всіх: воїни просять про молитву і розраховують на наші молитви, не підведімо їх, а зробімо зусилля і посвятімо достатньо часу на молитву. Це Служба Божа, в храмі чи через он-лайн трансляції, це молитва на вервиці, це Ісусова молитва, це окремі молитви за Україну…
2 КРОК.
ВИВЧИТИ НАПАМ’ЯТЬ і попробувати ПРАКТИКУВАТИ ДІЛА МИЛОСЕРДЯ, як для тіла, так і для душі – подаємо в додатку: їх є 7 для тіла і 7 для душі, і звичайно, можна вивчити і на іноземній мові – практика англійської нам стане в пригоді 🙂 … Головне практика – можна їх роздрукувати і повісити на холодильнику вдома і відмічати, якщо нам вдалося щось втілити…
3 КРОК.
ЧИТАТИ, але так, щоб до Різдва реально ПРОЧИТАТИ якусь духовну книгу. Кожен може вибрати яку бажає, але конкретно вибрати, взяти олівець чи ручку, читати і позначати головні думки… Я, наприклад, взяв до читання книгу о. Юзефа Августина “Близькість і свобода” – зустріч з Ісусом… Багато нових книг ми привезли у нашу крамницю і тому заохочуємо всіх знайти книгу і читати… До речі, книга може стати і гарним подарунком до дня Святого Миколая…
4 КРОК.
Взяти участь у БЛАГОДІЙНОСТІ при нашій парафії і це можна зробити різними способами:
ПРИНЕСТИ довго-зберігаючі ПРОДУКТИ до 11 грудня, і ми з цих продуктів будемо пакувати подарункові набори для потребуючих 12-13 грудня після вечірнього богослужіння; Якщо Ви знаєте особисто потребуючі родини, то просимо звернутися напряму до отця Йосафата і ми, в міру наших можливостей, обов’язково допоможемо;
– ЗРОБИТИ фінансову ПОЖЕРТВУ в храмі чи на карточку скинути отцю Йосафату (5168 7422 3151 8121) для благодійних заходів до дня Святого Миколая;
ПРИДБАТИ церковні календарі на 2023 рік чи КАВУ мелену або ж в зернах; або ж КНИГУ чи щось іншого у нашій крамничці і ці кошти будуть скеровані для благодійності для для допомоги воїнам;
ЗРОБИТИ ПОЖЕРТВУ на “КОВЧЕГ” – для завершення будівництва нашого дитячого садочку… Будь-ласочка!!!
5 КРОК.
ЗАПРОШУЄМО У суботу, 31 грудня 2022 року прийти на вечірнє богослужіння:
18.00 – Подячний Молебень з нашим Митрополитом Володимиром
18.30 – подячна Служба Божа та підсумок парафіяльної душпастирсько-благодійної діяльності за 2022 рік.
Господи, прости нам наші гріхи і помилуй нас!
Господи, тримай нас біля Себе!
Господи, збережи нашу Україну і даруй нам МИР!
Господи, охорони наших воїнів від небезпеки!
Господи, оздорови всіх поранених!
Господи, визволи всіх полонених!
Господи, збережи в єдності наші українські родини і весь український народ!
Господи, збережи в єдності нашу Церкву!
Правило 3 «П»:
Прочитай – Підтримай – Пошир

Новини парафії

  • Переглядів: 210